ReebokasTaigi tiems kurie rūko žuvį, kaip manot ar galima būtų pasigaminti nedidelę rukyklėlę žuviai iš gana nemažo metalinio puodo?
Pasišalinęs vartotojasJo zinoma kad galima, pas mane yra visiskai savadarbe kuri aisku yra kvadratine bet esmes tai nekeicia puodas ar
kvadratinis puodas. (http://img512.imageshack.us/img512/745/dsc02596z.jpg) Va groteles issikerpi ir rukai :)
Mazwiso kokias malkas ar pjuvenas naudojat rukymui zuvies?
agnius92Gal kas nors galetu daugiau papasakoti apie zuvies rukyma?
Rukymo temperatura, laika (aisku pagal zuvies dydi)
Paruosima zuvies pries rukyma, prieskoniai, sudymas ir pan.
aurekasas prieskonius imu svarbu kad butu smulkus nes jei stambus kai isrukai lieka visur prilipe man labai maisosi. ir dedu daug nes per daug dar niekada nebuvo. o va pasuditi tai labai retai pataikau tai persuru tai mazai druskos. rukyt man asmeniskai skaniau ant obels pjuvenu.temperaturos ar dar ko tai neziuriu lauki kol issiruko ir bon apetit.
saulinisPrieskonių dedu tik maltus pipirus, lauro lapus ir smulkiai kapotą česnaką. žuvį sūdau per naktį (bent jau stengiuos), nes kaip pastebėjau tada tolygiausiai įsisūdo. Rūkau ant vaismedžių, kadangi alksnio neturiu :(
vezliukasKarsiu isklotines suruosiu is vakaro pasudau cesnaku istrinu pipirais maltais uzbarstau ir dar lauro lapu idedu .pas mane nedidele rukykla telpa 4karsiai tai rukykla uzdedu ant lauzo ir apie 40 min rukinasi.i rukyklos vidu dede sukapota plonom juostelem berza.gaunasi neblogai
Jaxonvisada buvau pries visokias pirktines rukyklas...sode turiu pasidares salto ir karsto rukymo rukyklas ir jos mane tenkino pilnai. Bet pavasari susigundziau isvykoms i gamta nusipirkti kelionine rukykla,tipo kaip "Runos",tik pirkau is pigu.lt.Dar prisipirkau aromatizuotu pjuvenu zuvies rukinimui is kazkokios internetine parduotuves. Ir zinokite likau maloniai nustebintas ir patenkintas pirkiniu. http://pigu.lt/grilis_kepsnines_saslykines_rukyklos/portatyvine_rukykla_sa?id=939068 Pjuvenu vienam zuvies rukymui tereikia poros sauju,kuras-naudoju zele spirita,zuvis issiruko per pusvalandi. Kam idomu-klauskite,papasakosiu kaip naudoju,nes zuvi joje rukiau jau daug kartu ir visokia. Delikatesu liudininkas yra musu klubietis sauSAINiz :)
raganauskisRugsejo menesi vaziuoju I Vilniu jai yra norinciu rukytos zuvies is pajurio is Rusnes krasto rasykite cia arba mano telefonas 864456007 rukinu karsi. KG kaina 4e.